nike fotbollsskor

Official news about the game
Post Reply
Joanna Armstrong
Posts: 3
Joined: Tue Aug 13, 2019 10:57 pm

nike fotbollsskor

Post by Joanna Armstrong » Wed Aug 14, 2019 12:14 am

Ni kommer ihåg den "jul" färgväg av nike skor Nike Zoom Lebron Soldier 8 som vi visade er igår rätt? Vi har en annan färgväg att visa dig idag, men den här kan vara lite svårare att lösa. Premium-material landar på Air Max 1 i form av en ny NikeLab Air Max 1 Pinnacle-färgväg. Denna nya NikeLab Air Max 1-erbjudande har kallat Sand-iterationen och har skon klädd i ett färgschema Sand, Particle Beige, Desert Sand och Sail. Detta, alla dessa färger kombineras resulterar i en ganska tonal finish. Skon är tillverkad av ett premiumläderöverdel och har också mocka paneler ihopkopplat med tonal branding. Andra funktioner på skon inkluderar de präglade Nike-logotyperna på tungan och hälen, en segelgummisula och tonala snören.

Inget ord om när dessa kommer att sjunka i staterna, men utvalda internationella detaljhandlare som atmosfär har redan dem på lager. Håll dig uppdaterad när mer information börjar dyka upp. Ovanför får du en första titt på nike skor dam vad som sägs vara ett PSNY x Nike Air Force 1 High-samarbete. Denna speciella återgivning av Air Force 1 High är den senaste för att fira modellens 35-årsjubileum. Väljer en subtil men ändå lyxig finish, består skon av ett premiumläderöverdel i en helt vit färgväg. Stående funktioner på skon inkluderar den nike skor herr exponerade sömmen, "PROPERTY OF PSNY, NOT FOR RESALE" text branding på hälen pull-fliken, WNY (We Need Leaders) text på häl pull-fliken och en "hånlig provtagg." För att ytterligare lägga till skonens dekonstruerade estetik.

Resten av skon kommer i en vit läderöverdel med marinblå och röda träffar som är placerade i hela. Ytterligare funktioner inkluderar de gyllene accenterna på mellansulan och Shaq-logotypen på bakklaken korsade ut med ett "X" som ett nick mot snubben. Ganska kreativ inspiration, eller hur? Håll ögonen öppna för ett officiellt släppdatum. Ovanför får du en första titt på Ronnie Fieg x Nike Air Maestro USA med tillstånd av Don C. nike fotbollsskor Denna USA-färgväg av modellen går nu med i den tidigare avslöjade lila färgvägen som sägs vara en del av Ronnie Fiegs Nike x KITH Sport Collection.

Nigel Sylvester ger oss en första titt på Ronnie Fieg x Nike Air Pippen 1. Denna senaste kollaps sägs också vara en del av den kommande Ronnie Fieg x Nike-kollektionen. Ronnie Fieg x Nike Air Pippen 1 väljer en djärv finish eftersom den övre har en heltäckande djurtryckdesign som verkar använda mer än ett djurtryck för att skapa motivet. Den håriga överdelen är ihopkopplad med svarta snören, en hälflik i svart läder och en helt vit såsenhet. Känner du Ronnie Fieg x Nike Air Pippen 1? Håll dig uppdaterad eftersom mer information om den här sneakeren kommer säkert att följa.

Nike är inte främling för att använda blommigt tryck / grafik på sina sneakers så det borde inte vara någon överraskning att se Nike Zoom Fly SP vara den nästa i raden. Denna Nike Zoom Fly SP är upplyst genom sin genomskinliga TPE i hela den övre blivit uppslukad i Pure Platinum för ett neutralt utseende. Svarta accenter placeras sedan på Swooshes på var och en av sidopanelerna, randdesignen på tån, liksom märket på tungan och hälen. Den nya blommotryckdesignen placeras på den nike skor barn stora Swoosh som landar på tån och lindas runt sidopanelerna som lila blommor med vita, gula och gröna detaljer fungerar som skonens stjärna.

Post Reply