Kith og adidas lavede Team USA Sko til VM

Eden Falling related discussions
LucilleLloyd
Posts: 3
Joined: Sun Jul 01, 2018 8:43 pm
Contact:

Kith og adidas lavede Team USA Sko til VM

Postby LucilleLloyd » Sun Jul 01, 2018 10:42 pm

Med verdensmesterskabet i fuld gang og nationens tørst efter alt fodbold, der når en feberhøjde, er Kith og adidas Soccer sat til at frigive to kollektive fodtøjsmodeller i weekenden som en del af deres "Golden Goal" -pakke: en COPA Mundial og en COPA ACE 16+. Copa Mundial er lavet af et premium guld metallisk adidas nmd dame læder med patriotiske accenter, der ankommer via de røde, hvide og blå tre striber på både laterale og mediale sider af øvre. Det samme guld læder vender tilbage på foringen, og brugerdefinerede co-branded stjerner og striber indlægssåler fuldføre det sejrende udseende. ACE 16+ har en flerfarvet Primeknit-over-lignende til Ronnie Fiegs Kith x adidas Ultra Boost Mid "Aspen" - en hvid tre strimmel grafik og en hvid læderhælflig, mens metallic guld accenter ankommer til mellemsål og ydersål. Begge sko har samme hvide hæl bur, hvid Ultra Boost mellemsål og hvid Continental gummi ydersål, og kommer boks i speciel flag-inspireret emballage. Kig efter begge pitch-ready sko til at frigive sammen med et komplet sæt af kollektive beklædningsgenstande og tilbehør 29. juni på Kiths hjemmeside, med ACE16 + prissat til 220 dollar og COPA Mundial-detailhandelen til en flad $ 200.

adidas ultra boost tilbud Mens Kanye havde travlt i Wyoming executive producerer fem albums - herunder to af hans egne - syntes hans vildt populære adidas Yeezy fodtøjslinje at tage lidt af en bagsæde. Nu, at han har afsluttet alle disse album, er en helt ny farvelægning af Yeezy Boost 350 v2 klar til at løsladte denne weekend. I betragtning af det officielle "Smør" kaldenavn, har Primeknit en top sport en blød gul konstruktion og kommer uden nogen SPLY-350 branding, som sin "Cream" forgænger. I lighed med de andre nylige Yeezy-udgivelser forventes udbuddet af denne dråbe at være meget højere end tidligere, hvilket giver dig et godt skud ved at købe et par til detailhandel, hvis du gør din due diligence.

adidas superstar dame Nedenfor finder du en utrolig omfattende hvor man kan købe en liste med raffles samt din bedste chance for at sikre et par - sorteret efter land - på udgivelsesdagen.

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest